Kiwi Irc

KiwiIRC

E Sugjeruar

 • Verzion për PC
 • Verzion për smartphone
 • I Hostuar ne Serverët tanë dhe Stabil
 • Dergimi i Foto dhe Video
 • Video dhe Audio Call
Kiwi Irc

TheLounge

Përdoret më lehtë nga Smartphone

 • Verzion për PC
 • Verzion për smartphone
 • I Hostuar ne Serverët tanë dhe Stabil
Kiwi Irc

Mibbit

Platformë e vjetër

 • Verzion për PC
 • Verzion për smartphone
 • Nuk është stabil

AlbaLove.Ch: Aty ku flitet Shqip!

Qëllimi jonë është bashkimi i të gjithë Shqiptarevë në një rrjet të vetëm.

AlbaLove.Ch një vend argëtimi dhe i sigurt njohjesh online.
Siguria e përdureseve tanë është përparësia jonë kryesore.

Të dhënat tuaja personale janë gjithmonë të mbrojtura.

Bisedoni, takohuni dhe ndërtoni marrëdhënie afatgjatë.
Mijera përdorues ne ditë përdorin platformën AlbaLove.Ch
Miliona mesazhe shkembehen cdo vit në platformen AlbaLove.Ch

Pyetjet me te shpeshta qe pyeten ne #Ndihme

A duhet të regjistrohem?
Si regjistrohet Nick?
Pse më është Çregjistruar Nick?
Nuk mund ta regjistroj Nick
Si të veproj kur me pengon dikush?

Na Kontaktoni